viernes, 27 de noviembre de 2009

Infoparticip@, una nova eina de periodisme digital

"L’equip del Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acabat una primera fase del projecte Infoparticip@, que s’ha concebut com una eina de periodisme digital, que vol oferir una metodologia, uns criteris i unes aplicacions web amb l'objectiu de proporcionar informació pública intel·ligible que faciliti el seguiment i l’avaluació popular de l’acció dels governs i les polítiques públiques.

Aquesta primera versió d’infoparticip@, elaborada amb el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, vol fer visibles els projectes subvencionats per la Llei de Barris a diferents ajuntaments de Catalunya des de 2004, i les actuacions amb perspectiva de gènere. Proporciona, així, un coneixement col·lectiu del que es fa a cada localitat, i facilita identificar les bones pràctiques, per promoure noves actuacions i un intercanvi d’experiències.

L'equip d'Inforparticip@ convida als interessats a conèixer el projecte i fer-los arribar aportacions i opinions. www.infoparticipa.cat/icd/"


Patrocinadors

No hay comentarios: