jueves, 29 de abril de 2010

Nou comerç de productes ecològics a Horta

Obre Ecoalimentaria, un comerç de productes ecològics. A banda de fer les vegades de botiga de barri, el propietari del negoci, Joan Garcia, explica que l’empresa ven a tot Barcelona a través de la botiga on line, del correu electrònic i del telèfon.

El gènere que hi distribueix Ecoalimentaria porta segell de qualitat ecològica. Entre d’altres, les hortalisses contenen 700 vegades menys nivells de pesticides i herbicides que les convencionals. Joan i la seva dona informen també que compren a pagesos del Baix Llobregat i el Maresme per “minimitzar la despesa energètica”.

A Ecolimentaria hi trobaràs productes d’alimentació, de dietètica, de cosmètica i higiene, així com productes de neteja de la llar. Hi ha l’opció de comprar les cistelles de fruites, verdures o mixtes, per 29 euros + 5 de despeses d’enviament (3 si ets d’Horta).

Segons el propietari, Ecoalimentaria es regeix pel lema “ecològic, responsable, de proximitat i de temporada”. Si voleu conèixer-los de més a prop podeu fer-ho al carrer Canigó 94 o bé a la Fira Biocultura, on hi seran aquest cap de setmana (del 29 d’abril al 2 de maig).

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquesta botiga és fantàstica, tenen de tot a bon preu i ecològic!!!