jueves, 27 de mayo de 2010

El Siuranenc d’ Horta, subcampió a la lliga de Barcelona de bitlles

La Joana García, tercera individual femení, i Marta Solé, millor jugadora jove


La lliga de Barcelona de bitlles d’aquesta temporada ja ha acabat i, com afirmen al web del Siuranenc d’ Horta, “podem assegurar que aquesta temporada els nostres equips han fet molt bon paper”. Enhorabona. El Siuranenc A ha quedat subcampió a primera divisió, amb 37 punts, sis menys que l’equip guanyador, el Guinardó A.

A Segona divisió A, el Siuranenc compta amb dos equips, el B i el C. El B ha quedat cinquè, amb 24 punts; i el C, novè amb setze. Sant Llorenç-La Mola és el guanyador de la lliga. El Siuranenc D, que juga a segona divisió B, ha ocupat el tercer lloc a la lliga, amb 35 punts, set menys que el guanyador, el Viladecans B.

Joana García, tercera individual femení

A la classificació individual femenina, Joana García –del Siuranenc A; a la foto, aixecant el trofeu- ha quedat en tercera posició, per darrera de dues jugadores del Viladecans B. Remei Farré –també del Siuranenc A- ha ocupat el quart lloc. Marta Solé- del Siuranenc D- s’ha proclamat millor jugadora jove. Toni Solé, president del Siuranenc d’ Horta (a la foto de sota), ha quedat en quart lloc en la classificació.

Segons anuncia el club de bitlles d’ Horta, l’any que ve el Siuranenc podria jugar “amb algun equip més”. Passaria, aleshores, a competir amb sis equips.

Adreces d'interès:
-Classificació general lliga de BCN
-Classificació individual
-Siuranenc d' Horta
-Federació bitlles catalanes
-Bitlles catalanes a Horta
-Vídeo didàctic sobre el joc
-Informació sobre bitlles

No hay comentarios: