lunes, 10 de mayo de 2010

Protesta de l’IES Collserola davant l’alcalde Hereu i el president Montilla

Un grup de professors i alumnes de l’Institut de Secundària Collserola es van manifestar dissabte passat davant de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president de la Generalitat, José Montilla, durant el míting que el PSC va organitzar al Parc Central de Nou Barris per la festa de maig.

El centre educatiu demana que no es tanqui l’institut, situat a la frontera entre Horta i Nou Barris. Segons el director, Antoni Aragón, està previst que el curs vinent desaparegui una línea de batxillerat i que, pel 2011-2012, el centre es traslladi o desaparegui. Si bé Carles Martí, primer tinent d’alcalde de Barcelona, els va respondre que no tanquen instituts, Jordi Hereu va afirmar que de vegades per facilitar igualtat d’oportunitats cal reformes.

La protesta va irrompre de bon començament, tot just quan Carles Martí duia quatre minuts de parlament. Una vintena de professors, alumnes i familiars van aixecar cartells i pancartes contra el tancament del centre. Les protestes van intentar ser ofegades pels aplaudiments dels presents. Una de les manifestants va denunciar la “burxada” per part d'un membre del PSC del districte per tal que no protestessin.

A continuació es pot veure un vídeo de la mateixa noticia.



En comentarios:
¿Pero no estamos en crisis?

Patrocinadors

1 comentario:

Anónimo dijo...

NO AL TANCAMENT DEL COLLSEROLAAAA!!!!