viernes, 11 de junio de 2010

Horta-Guinardó Decideix s’afegeix a la manifestació per l’autodetermicació

Horta-Guinardó Decideix s’afegeix a la manifestació per l’autodetermicació i en suport a les consultes populars que convoca la Plataforma pel Dret de Decidir per aquest dissabte a les 18 hores.

La marxa, amb el lema Autodeterminació és democràcia, sortirà de la Plaça Urquinaona i avançarà per Via Laietana, Marquès Argentera, Parlament i Passeig Lluís Companys. A les 19.30 començarà un concert a l’Arc del Triomf a càrrec de Dekrèpits, El poble que canta, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot.

Horta-Guinardó Decideix convoca als seus membres i simpatitzants a les a les 17:45h a la cruïlla dels carrers Casp i Bruc.

Per la seva banda, la Plataforma pel Dret de Decidir alerta que la mobilització és el dia 12 a les 18 hores a la plaça Urquinaona i que “qualsevol document que rebeu que citi un altre dia forma part d'una campanya d'intoxicació perquè no es faci la mobilització”.

 Un dels cartells de la convocatòria d'aquest dissabte.

Segons la Plataforma, amb aquest acte es vol manifestar “el suport a les consultes populars sobre la independència”, “mostrar el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur” i “reclamar amb força el dret a l'autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia”.

No hay comentarios: