lunes, 7 de junio de 2010

Més de 50 entitats participen a la Trobada 2010 d’ Horta–Guinardó

Segons Ecosocialistes d’ Horta-Guinardó, més 500 persones i més 50 entitats van participar dissabte passat 5 de juny a la Trobada d’Entitats 2010 d’ Horta-Guinardó.

L’aplec, que cerca crear un espai de “Festa Major”, difondre les entitats i agrair-los la feina que fan als barris d’ Horta-Guinardó -apunta el blog d’En Pere Nieto-, ha canviat de format. Abans se celebrava durant tot un cap de setmana i amb estands.

Pere Nieto raona que el canvi s'ha dut a terme perquè moltes entitats consideraven que no s’aconseguia l’objectiu de difusió, perquè suposava un esforç considerable a les entitats ser-hi durant tot el cap de setmana i per la necessitat de racionalitzar recursos a causa de la situació econòmica.

Segons el butlletí d' Horta-Guinardó, la Trobada es va celebrar a la Rambla del Carmel amb Lisboa amb el següent programa:
  • De 16 a 20 h Joc de l’orgànica.
  • De 17 a 19 h Festa infantil i juvenil amb Fem Circ (taller de circ)
  • De 21 a 22.15 Sopar amb les entitats inscrites
  • De 22 a 22.30 h Tabalada
  • De 22.30 a 24 h Concert de rumba catalana amb el grup Mico
Durant la trobada, es va distribuir una guia en format CD amb informació de prop de 300 entitats del districte Horta-Guinardó. Segons el blog d’En Pere Nieto, aquest CD es pot recollir de franc a la seu del districte i es penjarà al web, on s'anirà actualitzant amb les dades que ofereixien les entitats i associacions.

A la reunió, hi van assistir regidors i consellers de tots els grups municipals, l’alcalde Hereu i el tinent d’alcalde Ricard Gomà.

Per a més informació del desenvolupament de la Trobada d’Entitats Horta-Guinardó 2010, consulteu el blog d’En Pere Nieto, el d’Ecosocialistes d’ Horta-Guinardó i el vídeo de la trobada en què s'entrevisten els coordinadors d'entitats d' Horta i el Guinardó, Roser Vallhonesta i Agustí Xifré, respectivament.

No hay comentarios: